Aktualności

PUZ im. Ignacego Mościckiego w Ciechanowie na spotkaniu inaugurującym działanie „Ciechanowskiej Akademii Przedsiębiorczości”

Utworzono: poniedziałek, 26-06-2023

21 czerwca w Dniu Przedsiębiorcy odbyło się spotkanie inaugurujące projekt „Ciechanowska Akademia Przedsiębiorczości” skierowane do przedsiębiorców i instytucji zainteresowanych współpracą. Projekt realizowany jest przez Mazowiecką Izbę Gospodarczą, która pozyskała na ten cel dofinansowanie w ramach zadań publicznych z budżetu Miasta Ciechanów.

Więcej…

Studia magisterskie z logistyki - MAMY TO !

Utworzono: piątek, 23-06-2023

Z przyjemnością informujemy, że otrzymaliśmy zgodę Ministerstwa Edukacji i Nauki na uruchomienie studiów magisterskich na kierunku logistyka

Więcej…

grupa studentów, w tle widoczny helikopter

Studenci Wydziału Nauk Technicznych i Społecznych z wizytą na Mazurach

Utworzono: czwartek, 22-06-2023

Studenci Wydziału Nauk Technicznych i Społecznych, członkowie Organizacji Sportowej Bezpieczeństwa Wewnętrznego i Koła Naukowego „Logistyk” uczestniczyli we wspólnym wyjeździe naukowym poświęconym problematyce bezpieczeństwa w logistyce i transporcie.

Więcej…

PUZ na XXIII Mazowieckich Dniach Rolnictwa i Jubileuszu 100-lecia doradztwa rolniczego na Mazowszu w Poświętnem

PUZ na XXIII Mazowieckich Dniach Rolnictwa i Jubileuszu 100-lecia doradztwa rolniczego na Mazowszu w Poświętnem

Utworzono: poniedziałek, 19-06-2023

W dniach 17-18 czerwca przy sprzyjającej pogodzie, studenci kierunku Rolnictwo PUZ w Ciechanowie wzięli udział w XXIII Mazowieckich Dniach Rolnictwa i Jubileuszu 100-lecia doradztwa rolniczego na Mazowszu.

Więcej…

Młody Lean Lider

Młody Lean Lider

Utworzono: środa, 14-06-2023

Studenci Naukowego Koła Ekonomii pod opieką dr Izabeli Klepackiej- Dunajko brali czynny udział przy organizacji finału programu "Młody Lean Lider" skierowanego do uczniów szkół podstawowych i średnich z całej Polski, który odbył się na Wydziale Ekonomicznym Uniwersytetu Gdańskiego w Sopocie.

Więcej…

Savoire vivre w restauracji

Savoire vivre w restauracji

Utworzono: środa, 14-06-2023

W dniu 7 czerwca studenci I roku Zarządzania - dziennych studiów magisterskich, odbyli szkolenie z "Savoire vivre w restauracji" prowadzone przez managera Restauracji Fusion znajdującej się na terenie Lofft Hotel w Ciechanowie. Zajęcia odbywały się w ramach wykładu "Savoir vivre" prowadzonego przez dr Izabelę Klepacką-Dunajko i obejmowały zakres tematyczny przedmiotu zgodny z programem nauczania i sylabusem przedmiotowym.

Więcej…

  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38